POKRET SOCIJALISTA ODAO POŠTU BIVŠEM PREDSEDNIKU: 16 godina od smrti Slobodana Miloševića

Novosti onlajn

11. 03. 2022. u 09:51

LIDER Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odao poštu bivšem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Miloševiću: Slobodan Milošević gde god Srbi da žive uživa mnogo više poštovanja i zahvalnosti nego oni koji su ga izručili Hagu.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДАО ПОШТУ БИВШЕМ ПРЕДСЕДНИКУ: 16 година од смрти Слободана Милошевића

Foto: Pokret socijalista

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je u pratnji omladine i rukovodstva svoje partije odao poštu nekadašnjem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću. Danas se navršava 16 godina od smrti bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije.

Foto: Pokret socijalista

 

- Svi koji danas govore o potrebi poštovanja međunarodnog prava morali bi da priznaju da je Slobodan Milošević sa srpskim narodom 1999. godine na Kosovu i Metohiji branio međunarodno pravo i morali bi zbog toga da ga poštuju. Slobodan Milošević je zaslužio poštovanje za svoju borbu, nije zaslužio da ga prodaju i na kraju umore u Hagu. Istorija će prema Slobodanu Miloševiću biti mnogo pravednija nego što su bili njegovi savremenici. Slobodan Milošević gde god Srbi da žive uživa mnogo više poštovanja, zahvalnosti i ljubavi nego oni koji su ga Hagu prodali i izručili - izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 

Foto: Pokret socijalista

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLIGONU PEŠTER: Održana velika vojna vežba Vihor 2024 (VIDEO)