DANAS SE U SRBIJI UBRZANO GRADI: Petković, Nikolić i Dabić u Šumadijskom okrugu (FOTO)

Novosti online

10. 03. 2022. u 14:18

PETAR Petković, Milica Nikolić i Đorđe Dabić obišli su danas Šumadijski okrug, a prilikom posete Aranđelovcu istakli su i bitnost ulaganja u porodične poslove, naročito one koji čuvaju tradiciju.

ДАНАС СЕ У СРБИЈИ УБРЗАНО ГРАДИ: Петковић, Николић и Дабић у Шумадијском округу (ФОТО)

Foto: SNS

Danas se u Srbiji ubrzano gradi, naša država će uskoro biti potpuno premrežena brzim saobraćajnicama, autoputevima i železničkim prugama, a to je od suštinskog značaja za razvoj svih opština, preduslov za razvoj privrede, nove investicije, radna mesta, turizam ali i za ostanak mladih u našoj zemlji, rekao je Petar Petković.

Milica Nikolić istakla je da razvoj etno turizma u srcu Šumadije doprinosi povećanju prosečnih plata tog kraja. Naš cilj je da prosečna plata u Srbiji bude 1000 evra, ali nam je za to neophodno da, pre svega, sačuvamo mir i stabilnost, što jeste politika i predsednika Vučića i Srpske napredne stranke, naša politika je politika odgovornosti i politika razvoja, a građani znaju da kada mi nešto obećamo da to i ispunimo, poručila je Nikolić.

Đorđe Dabić napomenuo je da država sve više ulaže u ruralne delove gradova i opština. Život je najlepši van grada, u prirodi, rekao je Dabić i posebno napomenuo da se danas ulaže više nego ikada u očuvanje životne sredine, pošumljavanje, ekologiju, fabrike za prečišćavanje otpadnih voda, ali da moramo zajedno da brinemo o našoj Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo