DRUŽENJE POVODOM DANA ŽENA: Premijerka poručila - Vučić žene smatra odanim, vrednim i posvećenim saborcima (FOTO)

Novosti onlajn

08. 03. 2022. u 19:10

POVODOM Međunarodnog dana žena organizovano je druženje za dame, kome su prisustvovali kandidati sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, Ana Brnabić, Marko Kešelj, Dejan Kesar, Aleksandar Mirković, Đorđe Todorović, Miloš Terzić i Nemanja Joksimović.

ДРУЖЕЊЕ ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА: Премијерка поручила - Вучић жене сматра оданим, вредним и посвећеним саборцима (ФОТО)

Foto: SNS

Srbija napreduje iz dana u dan, Srbija pod odgovornim rukovodstvom Aleksandra Vučića čuva mir i stabilnost, poručila je Ana Brnabić i dodala da žene kao stub svakog društva i porodice i te kako znaju koliko su mir i stabilnost važni, te da zato pružaju podršku Aleksandru Vučiću.

Predsednik Vučić žene smatra odanim, vrednim i posvećenim saborcima, a zahvaljujući upravo njegovom zalaganju danas je mnogo više žena na odgovornim pozicijama u državi, rekla je Brnabić.

Foto: SNS

Na ovim izborima 3.aprila odlučujemo o budućnosti Srbije, glasamo za to da Srbija i dalje samostalno odlučuje, da Srbija štiti svoje interese i interese svog naroda, glasamo za dalji napredak i razvoj Srbije i Beograda,zaključila je Brnabić.

Marko Kešelj je čestitao damama 8.mart i rekao da su žene te koje iskreno vole Srbiju i koje veruju više delima, te da zato podržavaju Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Dejan Kesar smatra da bez jakih i uspešnih žena, nema ni jake Srbije i dodaje da je Srbija danas jaka i stabilna zemlja baš zato što žene mnogo više i pažljivije razmišljaju o budućnosti.

Foto: SNS

Aleksandar Mirković se zahvalio svim prisutnim damama na svemu što čine za Srbiju i poručio da je uveren da će Srbija nastaviti da napreduje i da se razvija. 

Samo zajedno i ujedinjeni možemo i dalje da gradimo našu zemlju, smatra Đorđe Todorović, koji napominje da su žene uvek siguran oslonac i iskrena podrška.

Hvala što ste stub podrške politici koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić i tim Srpske napredne stranke. Žene su stub svake porodice, a zdrava i jaka porodica je osnova za snažnu i stabilnu Srbiju, rekao je Miloš Terzić.

Za nas iz Srpske napredne stranke svaki dan je dan žena i svakog dana poštujemo i brinemo o ženama, a ne samo osmog marta, ali danas je dobra prilika da vam se zahvalimo na poverenju i podršci koju pružate pre svega Aleksandru Vučiću, dodao je Joksimović.

BONUS VIDEO: 

GROMOGLASAN APLAUZ: Pogledajte izlazak Vučića na binu na mitingu u Leskovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo