ALEKSANDAR VULIN PORUČIO U NOVOM SADU: Žene su stub srpskog društva i države

Novosti online

08. 03. 2022. u 19:02

MINISTAR unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je na skupu žena Pokreta socijalista u Novom Sadu da su žene stub srpskog društva i države, uvek posvećene miru, napretku i stabilnosti.

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН ПОРУЧИО У НОВОМ САДУ: Жене су стуб српског друштва и државе

FOTO: Novosti

"Srpske žene su svojim radom i zalaganjem dale ogroman doprinos u jačanju i napretku naše države. Vi ste onaj bolji, vredniji, marljiviji deo našeg društva kome su porodica, mir, napredak, stabilnost i sigurnost najdragoceniji. Žene su te koje su najodgovorniji deo našeg društva zato što brinu ne samo o sebi, već i o onima koji su im dali život i ime, ali i o onima kojima su one dale život i ime. Hvala vam na neizmernoj ljubavi koju pokazujete prema svojoj državi, kao i na poverenju koje ukazujete državnom rukovodstvu na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Zajedničkim snagama borićemo se da naša Srbija ostane jaka, stabilna i uspešna zemlja uprkos svim izazovima", poručio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sa skupa svoje partije u Novom Sadu.  

"U ovim modernijim i ne tako mudrijim vremenima, reč porodica je postala nešto čega se stide, nešto što je prevaziđeno, nešto što nas sputava i ograničava, ja u to ne verujem. Ja verujem u porodicu. Suština ljudskog bića je stvoriti porodicu, gajiti i podizati onog boljeg od sebe. Suština politike ove zemlje, suština politike Aleksandra Vučića je ojačati porodicu. A nema zdrave i jake porodice bez vas, poštovane žene, nema porodice bez vas i vašeg požrtvovanja, strpljenja i razumevanja", istakao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na skupu svoje partije u Novom Sadu posvećenom obeležavanju Međunarodnog dana žena. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)