VULIN O LAŽNIM VESTIMA O NESTAŠICAMA: Srbija ima sve za normalno funkcionisanje, Vučić vodi računa o svemu

Novosti online

07. 03. 2022. u 11:24

MINSTAR unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je danas, gostujući na televiziji Pink, da su priče o nestašicama hrane i životnih namirnica apsolutno lažne i da zahvaljujući politici i ličnom angažovanju predsednika Vučića, Srbija i građani Srbije imaju sve što je neophodno za normalno funkcionisanje i odvijanje života uprkos velikoj svetskoj krizi.

ВУЛИН О ЛАЖНИМ ВЕСТИМА О НЕСТАШИЦАМА: Србија има све за нормално функционисање, Вучић води рачуна о свему

Foto: MUP

Na pitanje kako komentariše lažne vesti koje su se proteklih dana pojavljivale u određenim medijima o navodnim nestašicama osnovnih životnih namirnica, ministar policije i lider Pokreta socijalista je kazao da su glasine o nestašicama lažne i da Srbija ima sve što joj je neophodno. 

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svako jutro zove i Ministarstvo finansija, i Ministarstvo privrede i Ministarstvo poljoprivrede, robne rezerve i svako jutro i svaki dan mu se podnosi izveštaj kako stojimo sa osnovnim životnim namirnicama, kako stojimo sa gorivom, kako stojimo sa strujom, da li je proces proizvodnje neometan, da li može da se poveća iskopavanje uglja. Dakle, predsednik Vučić vodi računa o svemu što suštinski čini život. Predsednik Vučić se neprekidno i neposredno bavi time. Teško je naći čoveka koji ima takvu energiju da se u istom danu bavi pitanjem da li imamo dovoljno pirinča i goriva, a onda razgovora sa najvažnijim svetskim državnicima o međunarodnim temama ili o položaju Srba van Srbije. Tu energiju nigde nećete naći osim kod Aleksandra Vučića - istakao je predsednik Pokreta socijalista i ministar policije. 

- Sve glasine koje čujete o nestašicama hrane i osnovnih životnih namirnica su lažne. U Srbiji se često vodi hibridni rat, pa onda od demonstracija koje počnete sa zelenom agendom, završite sa time da hoćete da ubijete Vučića. Tako je i ovde slučaj, počnete da pričate o nestašicama da biste stvorili nestašice. 

- Dakle, nestašica nema, predsednik Vučić je angažovao čitavu državnu administraciju, spremno smo dočekali ovu svetsku krizu", poručio je ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 

- Probajte da zamislite bilo kog drugog političara i iz opozicije i iz pozicije koji bi imao snagu i hrabrost da se nosi sa pritiscima kako se sa njima nosi Aleksandar Vučić kada je u pitanju ukrajinska kriza i da sačuva i obraz i čast Srbije i da sačuva i naš međunarodni kredibilitet. E zato ja glasam za Aleksandra Vučića, zato sam potpisao podršku za njegovu kandidaturu za predsednika Srbije. 

Beskrajno sam srećan zbog toga što je Srpska napredna stranka konačno prelomila i izašla sa svojim predsedničkim kandidatom Aleksandrom Vučićem, istakao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, gostujući na televiziji Pink.

BONUS VIDEO - PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Potpis dali premijerka Brnabić, Dačić i Pastor

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)