JOVANOVIĆ I ZVANIČNO KANDIDAT: Koalicija NADA dostavila potpise RIK

V. N.

05. 03. 2022. u 20:33

SRPSKA koalicija NADA, koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, predala je u subotu Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu Miloša Jovanovića za predsednika Srbije.

ЈОВАНОВИЋ И ЗВАНИЧНО КАНДИДАТ: Коалиција НАДА доставила потписе РИК

Foto Tanjug

Koalicija NADA je prva među strankama i koalicijama koja je predala listu za predsedničke izbore. Kandidaturu Jovanovića podržao je general Božidar Delić koji je izjavio da je Jovanovića podržao jer je uveren da je on dosledan u svom patriotizmu i da nikada neće izdati nacionalne interese.

Predsednik POKS Vojislav Mihailović je rekao da je ova partija podržala kandidaturu Jovanovića jer imaju njegovo čvrsto obećanje da će otvoriti pitanje društveno-političkog uređenja, odnosno da će se postaviti građanima pitanje da odluče da li su za monarhiju ili republiku.

Njegov stranački kolega Dušan Radosavljević rekao je da je Jovanović "najobrazovaniji političar koji se kandiduje posle Drugog svetskog rata", čovek bez političkih i naučnih mrlja u karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa