PREDSEDNIK SA SRPSKOM DECOM IZ REGIONA: Da bi se istinski volelo treba odrasti do deteta (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2022. u 10:14

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić ugostio je danas decu srpske nacionalnosti iz regiona, i poručio im da je Srbija njihova zemlja, u kojoj su svoji na svome, i u kojoj će ih uvek dočekati ljubav, odakle god da dolaze.

ПРЕДСЕДНИК СА СРПСКОМ ДЕЦОМ ИЗ РЕГИОНА: Да би се истински волело треба одрасти до детета (ВИДЕО)

Foto: Printscreen TV Pink

Vučić je domaćin deci koja su u glavni grad Srbije došli iz Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, pripremio im i prigodne poklone, ali su i oni njemu izmamili osmeh na lice poklonom koji su mu uručili, a darovali su mu ikonu Bogorodice

Predsednik se zahvalio deci i poželeo dobrodošlicu. Istakao je da su deca obišla Hram Svetog Save i da su oduševljeni.

Foto: Printscreen TV Pink

- Da bi se istinski volelo treba odrasti do deteta- rekao je Vučić citirajući Miku Antića i izvino se deci u ime svih odraslih koji nisu odrasli do deteta.

- Slažem se sa velikim pesnikom i imam potrebu da vam se izvinim u ime svih nas. Ni jedan izazov koji stoji pred vama niste sami napravili, niti zaslužili- rekao je Vučić.

Foto: Printscreen TV Pink

Kako kaže, na sreću Srbija je oaza mira i stabilnosti i ljubavi u dekadentnom i uzavrelom svetu u kome vladaju histerija i mržnja.

- Nikada nijedno dete nije započelo rat, niti srušlilo berzu. Naša generacija vam duguje izvinjenje- naglasio je predsednik.

Vučić se posebno zahvalio nastavnicima i profesorima koji vredno rade sa našom decom.

- Hvala im što ih uče da vole svoju Srbiju i da ne zaboravljaju svoje. Hvala vama na svemu tome, bez vas je pitanje koliko bi ova naša divna deca i znala i razumela i ko su i odakle, odakle su im koreni, gde su uvek dobrodošli i gde im je dom! - rekao je Vučić.

Jovana je rekla da deca dolaze iz različitih krajeva i da svako ima svoju specifičnu priču, ali svima je zajednička ljubav prema Srbiji i svom narodu.

- Hvala vam što nas okupljate i što nam pomažete i što činite sve da Srbija bude naš jak oslonac, ma gde bili. Moram iskoristiti priliku da vam se u ime nas Mostaraca zahvalim za podršku nama u Mostaru, a posebno za pomoć u obnovi naše crkve Svete Trojice, koja je simbol našeg identiteta. Nadamo se da će, uz pomoć Srbije, ona biti uskoro završene - poručila je Jovana Vučiću, pozvala ga u posetu i čestitala mu rođendan.

Podsetimo, predsednik Vučić danas slavi 52. rođendan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!