SITUACIJA u Ukrajini, trasirala je, između ostalog, put i nasilna transformacija NATO, do koje je došlo usled agresije Alijanse na tadašnju SRJ, 1999. godine.

Komentari (9)

komandant 1001

27.02.2022. 13:25

Ameri imaju veoma tešku situaciju u svojoj kući ali moraju eskalirati napolju ili Vjetnam ili Kambdža ili Irak, ili Libija, ili Venecuela, ili Afganistan, ili Sudan, ili Rumunija ili Jugoslavija, a evo sada Ukrajina i....pored silne svoje vojne moći silno su svesni da ne mogu ništa Rusiji jer Rusija ne poznaje poraze. Svim mogućim političkim makinacijama žele natjerati Putina na političku stranputicu koja na žalost nije Ukrajina i tu su se zahebali jer će na kraju Putin sjesti u Kijevu i s time zaustaviti "divlji zapad Nato" na daljnja proširenja

Zlatokosa

27.02.2022. 13:41

NATO i njegove članice će odgovarati u Hagu zbog kršenja međunarodno prava u brojnim zemljama. Osim toga, za tzv obojene revolucije i državne udare su koristili terorističke i nacističke organizacije. U SRJ, Libiji Egiptu, Iraku, Siriji, Kazahstanu i naravno Ukrajini. Ukrajina je eklatantan primer upotrebe nacističkih odreda za uspostavljanje marionetskog režima. Ali sve to ide iz Londona. Kao I pokušaj urušavanja Kine preko Hongkonga, i Tajvana. Za to vreme te nacističke grupacije su počinili genocid, kao u Dombasu. Tužbe će da pljušte u Hagu. Nacisti su permanentno zlo.

buki

28.02.2022. 12:21

@Zlatokosa - Verovatno da Nato neće u Hagu odgovarati za zločine, nego zajedno sa mnogim haškim sudijama bude procesuiran u Moskvi. Nama je ipak važno da se svi zločinci privedu pravdi, a gde će im suditi, manje je bitno.

Ivanco

27.02.2022. 14:51

Kaze gospodin Vimer "verovatno dala ultimatum", posle njene posete rusi su poceli da gomilaju trupe na granici sa Ukrajinom i da traze garancije da NATO nece ici dalje na istok