NE, TO JE VAŠ SPOMENIK! Premijerka Ana Brnabić odgovorila Staniću i podsetila ko je privatizovao beogradske bioskope (FOTO)

Novosti online

26. 02. 2022. u 09:57

PREDSEDNICA Vlade Ana Brnabić reagovala je na izjave predstavnika koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda" Tihomira Stanića, Tatjane Manojlović i Ane Stevanović.

НЕ, ТО ЈЕ ВАШ СПОМЕНИК! Премијерка Ана Брнабић одговорила Станићу и подсетила ко је приватизовао београдске биоскопе (ФОТО)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Stanić je u razgovoru sa građanima tvrdio da su ruinirani bioskopi ogledalo sadašnje vlasti, na šta je premijerka podsetila kada su ustvari privatizovani i zatvoreni beogradski bioskopi.

- Ljudi koji su 2007. privatizovali (zatvorili) 14 beogradskih bioskopa - Voždovac, Balkan, Jadran, Kozaru, Slavicu...sada kažu da je to ogledalo našeg odnosa prema kulturi?! Ne, to je vaš spomenik, kao i Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti koje ste zatvorili 2003. i 2007. - podsetila je Ana Brnabić.

Ona je istakla i da je Narodni muzej otvoren 2018. godine, a Muzej savremene umetnosti 2017.

- To je naše ogledalo. Bioskope, procenjene na preko €20 mil, su vaši mašinski mozgovi prodali za €9 mil, da bi, ubrzo, 6 od 14 bioskopa vaš ortak prodao za €19 mil. Jedna od priča kako ste vi postajali bogatiji, a Srbija siromašnija - zaključuje premijerka.

BONUS VIDEO: PRED SRBIJOM NOVI AUTO-PUTEVI I PRUGE - Pogledajte šta nas očekuje u ovoj godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)