VLADETA SADA PREDVIĐA BUDUĆNOST: "Beograd na vodi će za 20 godina biti poput zgrada za beskućnike"

Novosti onlajn

24. 02. 2022. u 22:30

VLADETA Janković, kandidat Dragana Đilasa za gradonačelinika Beograda, nastavio je sa svojim suludim planovima i predviđanjima za Beograd.

ВЛАДЕТА САДА ПРЕДВИЂА БУДУЋНОСТ: Београд на води ће за 20 година бити попут зграда за бескућнике

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Ovoga puta Janković je negativno govorio o Beogradu na vodi i kako on predviđa njegovoj "budućnosti".

Tako Janković za najluksuznije naselje u Beogradu kaže "da će samo odumreti" i da će "za za 10, ili 20 godina, biti poput onih zgrada u svetu u kojima beskućnici prebivaj".

– Verujem da će on sam odumreti, da će to za 10, ili 20 godina, biti poput onih zgrada u svetu u kojima beskućnici prebivaju, Jer oni koji su kupili te stanove mogu da odu i drugde i otići će kad tad, dosadiće im, pogotovu ako se ne dopusti da centar grada bude njima pod prozorom, što bi Vučić hteo - naveo je Janković u jednom od svojih intervjua.

Podsetimo, u autorskom tekstu glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić govorio je upravo o planovima koje opozicija iznosi pred građe Srbije.

- U međuvremenu imaju brojne preokupacije i teme koje ih muče. Recimo, sagrađen je impresivan most – vijadukt koji povezuje prugu Beograd - Novi Sad, ali oni ga ne registruju, već vide samo jednu deponiju negde pri dnu mosta. To njih muči. Pomenutom prugom kreće se savremeni komforni voz velikom brzinom od blizu 200 kilometara na sat, ali oni ga ne registruju nego se muče zbog cene vozne karte i naravno Vučića.

Foto: Printscreen

- Ne vole ni Stefana Nemanju ni Vučića. Ne zna se koga više ne vole, zato spomenik Nemanji hoće da presele u Marinkovu baru s neskrivenom namerom da ponize one koji tamo žive ili samog Stefana Nemanju. I Vučića dabome.

- Nije im to dosta nego mozgaju u štabu da ga ipak presele u Borču ili kod Đurđevih stupova. I već su takoreći raspisali tender za firmu koja može da spomenik demontira i prenese na novo odredište. Preduzimljivo nema šta. Spomenik Nemanji napravio je znameniti ruski vajar i on je, po njima, oličenje kiča. Ali ti posednici apsolutnog ukusa tu ne zastaju i proglašavaju najveći broj hramova Ruske pravoslavne crkve kičastim! - naveo je Vučelić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista