RIK: Proglašena lista "Savez vojvođanskih Mađara-Ištvan Pastor"

Tanjug

18. 02. 2022. u 18:21

REPUBLIČKA izborna komisija (RIK) proglasila je danas izbornu listu "Savez vojvođanskih Mađara-Ištvan Pastor" za parlamentarne izbore 3. aprila.

РИК: Проглашена листа Савез војвођанских Мађара-Иштван Пастор

Foto: N. Karlić

Takođe, Izborna komisija je izglasala da ova lista ima položaj izvorne nacionalne manjine na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine raspisane za 3. april.


Na sednici RIK-a, treća tačka dnevnog reda bila je donošsenje rešenja o imenovanju člana i zamenika člana RIK-a u proširenom sastavu, na predlog podnosioca izborne liste "Savez vojvođanskih Mađara-Ištvan Pastor".

Izbrna lista stranke SVM predata je juče RIK-u, a dežurna članica stranke Vesna Stojković navela je da je stranka predala izbornu listu sa 250 kandidata za poslanike Narodne skupštine pod nazivom "Savez vojvođanskih Mađara-Ištvan Pastor".

Ona je naglasila da je uz izbornu listu podnet i spisak birača koji podržavaju njenu stranku u koji su upisana 8.894 birača.

Predsednik Izborne komisije Vladimir Dimitrijević proglasio je na predlog izborne liste Saveza Vojvođanskih Mađara za člana RIK-a u proširenom sastavu diplomiranog pravnika Marka Nenadića i za zamenika člana diplomiranog pravnika Sanju Kostić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove