PETAR PETKOVIĆ: Ponoš u Prištini rado viđen gost, nije smeo da spomene napade na Srbe

Novosti online

15. 02. 2022. u 17:54

NATO predsednički kandidat Zdravko Ponoš danas je najdirektnijr pokazao da nema podršku Srba sa Kosova i Metohije ali da ga zato Kurti svesrdno podržava.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Понош у Приштини радо виђен гост, није смео да спомене нападе на Србе

Foto: N. Živanović

Kako to da je za vlasti u Prištini Ponoš rado viđen gost koga ne zaustavljaju i ko se kao na ekskurziji šetka po Kosovu i Metohiji?

Očigledno u Kurtijevoj podršci leži činjenica da Ponoš tokom svoje ekskurzije nije smeo da pomene ni spaljenu Bogosloviju u Prizrenu, ni 40.000 proteranih Srba iz Prištine ni skoro 150 etnički motivisanih napada na Srbe na KiM od dolaska Kurtija na vlast, da se slučajno ne zameri svom mentoru i zapadnim ambasadama.

Jedno je sigurno, Ponoš se Kosova i Metohije setio samo u predizbornoj kampanji kada na muci srpskog naroda iz pokrajine treba da sakupi neki jeftini politički poen, a da nije kampanje ne bi im ni imena spomenuo. U tome leži i razlog što se sam slikao tokom svoje ekskurzije, jer nije imao ni ko od Srba da ga dočeka.

S druge strane, Srbi sa KiM odlično znaju da se jedino predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno bori za njihove interese, da zahvaljujući njegovoj podršci mi danas ulažemo milione u nove vrtiće, puteve, bolnice na KiM, a da su ih Ponoš, Đilas, Tadić i Jeremić prodali kada im je bilo najteže.

BONUS VIDEO: Goreće nebo i zemlja - Ovoga treba da se plaše neprijatelji Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)