VULIN ODGOVORIO NA ĐILASOVE SNIMKE: Srbi treba da budu okupljeni i jedinstveni

Novosti online

05. 02. 2022. u 14:32

PREDSEDNIK Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je, povodom snimka koji je na društvenim mrežama objavio Dragan Đilas o takozvanom "uvozu" glasova iz Republike Srpske, da "lažna elita iz kruga dvojke, slučajni Srbi okupljeni u Đilasovom preduzeću Multikom, ne vole Srbiju, ali posebno ne vole Srbe iz Republike Srpske".

ВУЛИН ОДГОВОРИО НА ЂИЛАСОВЕ СНИМКЕ: Срби треба да буду окупљени и јединствени

Foto: MUP

- Zato i lažu kako su oni glasačka mašina bez volje. Snimci iz kojih ne može ništa da se zaključi ne služe da dokažu bilo šta, već za svrhu imaju da zavade Srbe sa obe strane Drine. Ono što nije uspeo čak ni NATO sada treba da uspeju NATO kandidati Đilas i Ponoš- saopštio je Vulin.

- Srbi treba da budu okupljeni i jedinstveni i Srbi treba da stvore "srpski svet"- naveo je Vulin.

- U tome će ih sprečavati stranci, ali i slučajni Srbi. Koliko novca je Đilas posakrivao po svetu, Multikom bi mogao da plati i zaposli sve slučajne Srbe, ali čak ni Đilas nema toliko miliona koliko je Srba sa obe strane Drine koji žele da stvore "srpski svet", navodi Vulin.

- Laži o Srbima iz Republike Srpske koji u zamenu za državljanstvo glasaju na izborima nisu iz Đilasove glave, to je rad stranih službi koje bi da Srbe posvađaju i podele- rekao je predsednik PS-a i ministar policije Aleksandar Vulin, kako je saopštio Pokret socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)