DIVLJAO PO AUTO-PUTU: Vozio skoro tri puta brže od dozvoljenog

Novosti online

01. 02. 2022. u 21:22

PRIPADNICI saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su i sankcionisali dvojicu vozača koji su upravljali automobilima brzinom većom od dozvoljene ili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ДИВЉАО ПО АУТО-ПУТУ: Возио скоро три пута брже од дозвољеног

Foto: MUP

Policija je danas oko 16.30 časova na auto-putu Beograd-Niš na teritoriji Grocke presretačem zaustavila automobil marke „škoda oktavija“ kojim je četrdesetčetvorogodišnjak upravljao brzinom od 171,3 kilometra na čas, na delu puta na kojem je zbog radova ograničenje brzine 60 kilometara na čas.

Dva sata kasnije, iz saobraćaja je isključen dvadesetjednogodišnjak koji je u Ulici partizanske avijacije, kako je utvrđeno droga testom, upravljao automobilom marke „BMV“ pod dejstvom kokaina, metadona, ketamina i benzodiazepina.

Protiv dvojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

BONUS VIDEO: VELIKA GUŽVA NA AUTO-PUTU: Zbog radova na petlji Mali Požarevac ogromna kolona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MOĆNO DEJSTVO OKLOPNIH VOZILA: Pogledajte naoružanje Vojske Srbije na Pešteru (VIDEO)