ĐILASOVE ”VIJESTI” U PROPAGANDNOJ AKCIJI: Emituju dokumentarni serijal protiv Aleksandra Vučića pred izbore u Srbiji

Novosti online

23. 01. 2022. u 22:58

DRAGAN Đilas, lider SSP, je kupovinom ”Vijesti” ne samo proširio područje uticaja na Crnu Goru, obezbeđujući sebi prostor da utiče na politička dešavanja u državi, nego je želeo da iskoristi ”Vijesti” kao platformu sa koje će udarati na predsednika Vučića i zvaničnu politiku Srbije, piše Borba.

ЂИЛАСОВЕ ”ВИЈЕСТИ” У ПРОПАГАНДНОЈ АКЦИЈИ: Емитују документарни серијал против Александра Вучића пред изборе у Србији

Foto printskrin

Nakon što su mu investiciju oslobodili viška kadra i preselili ga u Vladu Zdravka Krivokapića, koju su prethodno uredili po svojoj meri gazeći sve demokratske principe, Miško Perović i Željko Ivanović kao prekaljeni mešetari i trgovci, potpisujući Pismo o (opasnim) namerama sa Đilasovom Junajted Medija (United Media), stvorili su sve uslove da Crnu Goru uvuku kao i daleke 1997. godine u predizborna dešavanja u Srbiji.

Sutra u 20h TV Vijesti počinje sa emitovanjem dokumentarca ”Junaci doba zlog”, koji je emitovan na TV N1 prošle godine, čiji su ”junaci” odreda političke, javne i estradne ličnosti države Srbije. S tim u vezi, postavlja se opravdano pitanje koja je svrha remitovanja pomenutog serijala u Crnoj Gori, kakav javni interes imaju građani Crne Gore od svega toga?

Jasno je da što se predizborna kampanja u Srbiji bude sve više zahuktavala, da će Đilasove ”Vijesti” imati istaknutu ulogu u njoj, a građani Crne Gore biti izloženi bespotrebnoj torturi propagandnih uradaka propale i nemoćne srbijanske opozicije.

Toliko je bilo ”junaka doba zlog” u Crnoj Gori, od daleke 1990. godine do danas, ali TV Vijesti i gospoda Perović i Ivanović nisu našli za shodno da naprave dokumentarac o njima, već su koristili svaku kriznu situaciju da istrguju sa DPS-om i Milom Đukanovićem, čuvajući svoj južni deo leđa i opljačkano od naroda.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

VUČIĆ O POSETI MALOG VAŠINGTONU: Taj investicioni rejting za nas znači da smo na zelenoj grani