LONČAR: Za vreme Đilasa država je brutalno pljačkana i uništavana

Novosti online

20. 01. 2022. u 20:45

PERJANICE "objektivnog novinarstva", oni za kojih nema "zabranjenih tema", oni koji svesno i bezočno prelaze preko činjenice da rade za i u interesu ne jednog, već dva tajkuna, ponovo su sinoć potvrdili svoju malicioznost, lažljivost i nevaspitanje, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zlatibor Lončar.

ЛОНЧАР: За време Ђиласа држава је брутално пљачкана и уништавана

Foto Tanjug

- Napali su predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić na najprimitivniji i najbesramniji način, koji je čak i za njihove "standarde" ispod svakog nivoa. Komentar tog filma bi mogao da se svede u nekoliko reči - jad, sramota, beda i čemer autora i njihovih nalogodavaca - dodao je Lončar.

- Kako drugačije prokomentarisati laži da se Srbija razara, osim da su time mislili na vreme njihovih gazda kada je naša domovina bila brutalno pljačkana i uništavana.

- Za razliku od tog vremena, danas se Srbija gradi, ekonomski napreduje, ne podiže nepovoljne kredite da isplati penzije, grade se bolnice, putevi, mostovi, obnavljaju muzeji, ljudi se zapošljavaju - kaže Lončar.

- Jedan od omiljenih Đilasovih urednika bi sve nas u koncentracione logore, a onda današnju Srbiju predstavljaju na takav izopačeni način, kako samo dolikuje onima kojima je lični interes isključivo u prvom planu. Nije moguće uspostaviti zvaničnu dijagnozu takvoj bolesnoj politici, ali građani Srbije vrlo dobro znaju kako da ocene sve one koji mržnjom, prevarama i laganjem, bez ikakvog jasnog političkog programa (osim revanšizma) žele da zasluže njihovo poverenje. Jasno su im to poručili više puta do sada - zaključio je Lončar.

BONUS VIDEO - POLITIČKA KRIZA U CRNOJ GORI: Protest građana Nikšića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TUŽILAŠTVO I POLICIJA DA ISTRAŽE SVE: Predsednik OO SNS Vračar demantovao navode Andreja Marinkovića