MNOGIMA NE ODGOVARAJU USPESI SRBIJE: Ministar Mali o nezakonitim blokadama i pritiscima na Srbiju

Novosti online

05. 12. 2021. u 10:30

MINISTAR finansija Siniša Mali je rekao jutros da ga ne čude protesti u Srbiji, pošto postoje mnogi kojima ne odgovaraju odlični ekonomski rezultati koje je naša zemlja postigla.

МНОГИМА НЕ ОДГОВАРАЈУ УСПЕСИ СРБИЈЕ: Министар Мали о незаконитим блокадама и притисцима на Србију

Foto: Tanjug

- Mnogima u regionu to ne odgovara. Zato imate ogroman pritisak na predsednika Vučića, pritisak na sve da se Srbija nekako zaustavi i vrati u prošlost. Hoće da zaustave Srbiju po svaku cenu. Oni neće samo da sruše Vučića, nego i Srbiju - rekao je Mali povodom jučerašnjeg protesta takozvanih ekologa i opozicionara.

On je podsetio na razliku državničke politike predsednika Vučića, koji je pričao sa meštanima Jadra, i Mariniku Tepić i Dragana Đilasa koji su organizovali proteste.

- Samo još jedna stvar. Dragan Đilas i njegov uposlenik Marko Blagojević su prodali zemlju Rio Tintu, i uzeli 717 hiljada evra. I onda dolaze da protestuju, blokiraju grad nakon što su uzeli pare - podseća Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)