BOŽIĆ I JOVANOV: Blokade su politika terora, nasilja, ucenjivanja i pljačke

Novosti online

04. 12. 2021. u 16:26

MILENKO Jovanov, član Predsedništva SNS, rekao je povodom današnje nezakonite blokade da je danas cela Srbija svedočila histeriji jedne male grupe koja je ubeđena u svoju superiornost, i koja smatra da ima puzno pravo da maltretira i teroriše sve osteale građane.

БОЖИЋ И ЈОВАНОВ: Блокаде су политика терора, насиља, уцењивања и пљачке

Foto: Novosti/SNS

- Sa druge strane, Srbija svedoči i kako se ponaša predsedsednik Vučić, koji kao odgovoran državnik ponovo mora da rešava probleme za koje nije odgovoran, koje je nasledio upravo od onih koji danas blokiraju kretanje građanima Srbije - istakao je Jovanov.

On kaže da lažni ekolozi pale kontejnere i maltretiraju sugrađane dok predsednik Vučić razgovara sa građanima Jadra, koje do sada niko nije saslušao.

- Ipak, teško se oteti utisku da su današnji događaji samo proba i vežba za nasilno preuzimanje vlasti od strane tajkuna iz bivšeg režima i Rokfelerovih sponoruša iz nevladinog sektora. Paljenje kontejnera u Mladenovcu i prebijanje građanina u Novom Sadu to najbolje dokazuju - rekao je Jovanov, pa dodao:

- Zato će, uveren sam, pristojna, tiha, većinska Srbija jasno i glasno pokazati svoj stav. Demokratski, na izborima, jasno će staviti do znanja da je jednom bila prevarena i da je širim otvorila svoja vrata najezdi štetočina, ali da takvu grešku više nikada neće ponoviti.

Sandra Božić: Blokade su politika terora, nasilja, ucenjivanja i pljačke

Sandra Božić, članica Predsedništva Srpske napredne, je rekla da je oličenje politike Dragana Đilasa majka čija su deca plakala u kolima zaglavljena usred razbesnele rulje.

- Zapitajmo se samo koliko je uplakane dece ostavila politika koju je žuta mafija sprovodila godinama pljačkajući narod. Blokade koje su izveli na ulicama širom Srbije najbolje pokazuju građanima koliko ih ima i koja je politika za koju se bore - rekla je ona.

Božić dodaje da je to politika terora, nasilja, ucenjivanja i pljačke.

- Kolone na auto-putu i zatvorene saobraćajnice proglasili su svojim političkim uspehom jer je njihovo delovanje usmereno samo ka tome na koji način da zaustave Srbiju i da se vrate na tron kako bi neometano pljačkali - rekla je ona, i zaključila:

- Ukoliko su četiri meseca pre izbora spremni na ovakve scenarije, možemo se zapitati šta sve čeka građane u martu kada budu videli da nemaju podršku naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)