DINKO Gruhonjić, profesionalni srbomrzac, novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, rekao je da novinar Tanjuga Marko Ivas mora da prizna genocid u Srebrenici.

Komentari (25)

milankukic

10.11.2021. 20:26

ako iko treba da se stidi to je on jer kao profesor trebao bi da zna da u Srebrenici nije bilo genocida jer svetski eksperti iz celog sveta su godinama proucavali i doneli zakljucak da nije genocid

Boris

10.11.2021. 22:24

Cuj presuda suda ,e da je to sud svatko bi ga postovao ali kako da postujete tako nesto npr. Gotovina dobije u prvom stepenu 24 g. a u drugom preglasavanjem 3:2 bude oslobodjen ,250 hiljada Krajisnika proterano vise hiljada pobijeno spaljena im imovina napad na bezbedonosne zone UN-a za taj tkz.sud nema odgovornih

Amarcord

10.11.2021. 22:51

Можда ја "нисам у току" али би ваљда за неку квалификацију злочина какав је "геноцид" ваљда морало најпре да се докаже да се управо такав и тих размера и десио. Колико сам прочитао информације са разних суђења ни суд нити тужиоци то нигде нису ни доказивали нити покушавали да докажу већ се само "треснуло" у понекој пресуди онако "испод жита" и сада ми Срби то треба као "пачићи мали " да понављамо. Овај квазиинтелектулац се већ доказао болесним коментарима на све што није по његовим "мерилима" и није вредан помињања!

Petar

10.11.2021. 23:54

Dinko je Bosnjak i jedan od glavnih Sorosevih ljudi u Srbiji. Oni su krenuli u kampanju potenciranja Srebrenice, da bi to bio neki razlog da Srpska odustane od vracanja svojih ustavnih ovlascenja.

buki

10.11.2021. 23:58

Novinar je samo citirao izdvojeno mišljenje sudije Nijambe, obrazloženo na stotinama stranica, za razliku od ostalih sudija koji su po diktatu i bez obrazloženja presudile da je kriv. Hoće li da podignu optužnicu i protiv sudije Nijambe koja argumentovano i potkrepljeno dokazima kaže NIJE KRIV?

Rašo

11.11.2021. 09:03

Сабахудин, који се у Србији представља као Динко, је овде дошао да управо ради овакве ствари. Много пута је страним медијима тврдио да је прогоњен, а у стварности он прогони. Како објаснити да човек без знања и квалификација постане прво предавач, зову га чак професором, а потом и доктор наука на филозофском факултету у Н. Саду? Сорошева фаланга и даље неометано јуриша и прави хаос!

Lily

11.11.2021. 10:22

Dok je Ratko u Srebrenici muslimanskoj deci delio cokoladice i pripremao bezbednu evakuaciju oni su nasu bestijalno ubijali ne mareci za njihove neduzne zivote.U tome je razlika zasto je Ratko heroj danasnjice a oni iz njihovih redova poput Gotovine krvnici.Da ali nije haski verifikovan kao nevin ko Gotovina pa mu mogu da lepe sve i svasta.Sramota. Medjunarodno pravo je mrtvo slovo na papiru.Pravda je selektivna.Mi Srbi smo devedesetih oznaceni kao zlocinci i to se provlaci do dan danas.

Leona

11.11.2021. 16:41

Dinko je izbegao iz Mostara, imao kancelariju u Pašićevoj, bio kao neki novinar Bete, a onda mu je Soroševa fondacija otvorila vrata i on postade "strašni sud", predsednik nezavisnih novinara(ne znam od čega), dogurao do fakulteta, i rije ovde po ovoj zemlji debelo plaćen. Kako on može na državnom fakultetu da bude profesor!?

Vesna

11.11.2021. 19:16

Da je pravde, Mladicu bi spomenik podigli oni koje je ispratio autobusima, nahranio i obezbedio im prevoz o trosku srpskog naroda. Oni ga pljuju i mrze, eto kako muslimani odnosno bosnjaci a nekadasnji Srbi vracaju dobrotu.

naranca

12.11.2021. 17:57

Ubijanje ratnih zarobljenika(koji su i sami okrvavili ruke do lakata) je mozda ratni zlocin ali nije genocid....................''Ko od maca zivi od maca i gine''