NEVENA ĐURIĆ O DRAGANI RAKIĆ: Ona je Marinika Tepić u pokušaju, Dragan Đilas je loš mentor

Novosti online

01. 11. 2021. u 20:22

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nevena Đurić reagovala je na na navode Dragane Rakić iz DS.

НЕВЕНА ЂУРИЋ О ДРАГАНИ РАКИЋ: Она је Мариника Тепић у покушају, Драган Ђилас је лош ментор

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Đilasova perjanica Dragana Rakić, takozvani rezervni Lutovac, prepoznatljiva po nasilništvu i bahatosti, ponovo bruka sebe i sve oko sebe. Gazda Đilas je loš mentor, ili ovakve drugopozivce nije dovoljno platio, pa današnje stavove prate samo beskonačna glupost i prostota. Ponovo je Rakić u tome zablistala, od silne želje da pokaže svoju "pamet", a priče su ponovo samo laži, pa još malo laži, i onda još - a sve za velike pare. Ničega tu više nema, pameti najmanje. Kako naš narod kaže: dok slušaš ne znaš - da li da se smeješ ili da plačeš.

Kada joj sledeći put padne na pamet da izgovori nešto loše po pitanju toga kakav je odgovor Srbija pružila na planetarni izazov kao što je koronavirus, neka razmisli dva puta. Jednom, vidimo, nije dovoljno. Pa ako se već odluči za novo brukanje, obavezno neka traži gazdi povišicu. Kad joj se već cela Srbija smeje, da bar za to dobije bonus novčanu naknadu.

Poznato nam je da u fanatičnom jurišu na vlast Đilasovci ne biraju sredstva, a Dragana Rakić je idealan primer toga - od upada u prostorije sopstvene stranke i vređanja starijih partijskih saradnika, preko ponižavanja građana, uz vređanje i fizičke napade, pa sve do cepanja glasačkih listića i lomljenja glasačkih kutija.

Još jedna Marinika u pokušaju, u Đilasovom maniru - samo drsko i bahato.

Na ovim primerima demonstrira kako "brine" za građane Srbije. Malo vređanjem, malo više psovanjem, uz guranje i udaranje. Pristojno, nema šta! Možda samo u krugovima tajkunske i lopovske "elite".

Pristojna Srbija je sušta suprotnost svemu tome. Ista ta, pristojna Srbija, danas pruža podršku politici koju kreira Aleksandar Vučić i koja je ostvarila izuzetne rezultate, pružila najozbiljniji odgovor na pandemiju koronavirusa.

Građani Republike Srbije to najbolje znaju.

Đilasova Dragana Rakić može zato da nastavi sa busanjem i pretnjama do mile volje, a mi nastavljamo da radimo i da se borimo da na svaku Đilasovu laž odgovorimo novim rezultatima. Tajkunskih poslušnika se u Srbiji koju predvodi Aleksandar Vučić ne plaši više niko.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Profesor Miloš Ković ima podršku studenata

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri