VUČIĆ ODBRUSIO HRVATIMA: Zar vas nije sramota da pričate o vladavini prava, u patološkoj želji da uradite nešto protiv Srbije!

Novosti online

30. 10. 2021. u 22:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučičć govorio je i o napadima koji na njega dolaze iz Hrvatske.

ВУЧИЋ ОДБРУСИО ХРВАТИМА: Зар вас није срамота да причате о владавини права, у патолошкој жељи да урадите нешто против Србије!

Foto: Printscreen/Pink TV

Podsetimo, hrvatski mediji objavili su da je "Kosta D. svedok na suđenju izjavio da ga je 1991. Aleksandar Vučić lično tukao.

- Pomalo mi je bezveze da objašnjavam. Nije to taj čovek sam izmislio, to mu je rečeno, upravo zbog teških krivičnih dela koja je počinio. Nikada nisam bio u Petrinji, bio sam u Glini 1995, ima i video snimak. Bili smo dva dana u kampanji sa Srpskom radikalnom strankom. Gospodina Paspalja sam tada prvi put video. To je toliko smešno i sumanuto, nikada nisam bio na teritoriji Avnojevske hrvatske, nisam valjda bio dovoljno hrabar da se javim doborovoljac, imao sam tek 20 godinu. Studirao sam u Beogradu – rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da se "bavio studijama, i nogom nije kročio na teritoriju Hrvatske".

- Drugi svedoci rekli su da me nikada nisu videli. Svašta prenose mediji, ali ovo je vrhunac, ali ja izvlačim jednu dobru stvar. Ja se uopše nisam bavio politikom, nisam bio član SRS sve do druge polovine 1993. godine. Oni su pomešali datume u patološkoj želji da urade nešto protiv Srbije. Ne odgovaram im kao predsednik kome ne mogu dakažu da je činio zločine.

- Vašim lažima o sramoti Hrvatske države će se pričati i hoću da pomognem Srbima koji su optuženi. Ako im je ovo svedok, molim ih da mene pozovu i da se utvrdi jesam li bio u Petrinji ili nisam. Da mogu da im pomognem da budu oslobođeni ako nisu počinili zločine. Ovo je i sramota za EU, te stvari se ne rade.

Zar vas nije sramota da pričate Srbiji o vladavini prava. Posle ovoga, o pravima Srba ne mora niko da mi govori. U Petrinji nikada nisam bio u životu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)