NIJE DANILO GLAVNA META: Vučić otkrio šta stoji iza napada na njegovog starijeg sina

Novosti online

30. 10. 2021. u 21:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o napadima na njegovog starijeg sina Danila.

НИЈЕ ДАНИЛО ГЛАВНА МЕТА: Вучић открио шта стоји иза напада на његовог старијег сина

Foto: Printskrin/Instagram

Predsednik je rekao da njegov sin nije glavna meta.

- Nije Danilo meta, oni time hoće da govore ljudima o aroganciji i bahatosti vlasti i hoće da izvuku moju nervoznu i histeričnu reakciju jer hoće da kažu koliko sam loš otac da nisam mogao da vaspitam sina. Na taj način žele da me dodatno lično povrede ne bi li ostvario neke ciljeve. Važno je da kažem da nisam cilj ni ja, moje rušenje je sredtsvo za njihove nove pljačke.

- Onda su rešili, kada vide da je Srbija ozdravila ekonomski, da se vraćju na vlast. Imaju jednu smetnju, a to je poverenje ljudiu mene, računaju na moju slabost prema mojoj deci. Sećate se kako su cmizdrili pred kamerama govoreći da im neko dira decu, a niko im nije dirao decu. Nemam pojma ni kako mu se zovu deca, ni ne interesuje me, a zato svi znaju Danila. Da li ga poznajete, da li je nešto ukrao nekome ili nepošteno zaradio. Kriv je zato što je kažu, išao leksuom, a išao je službenom škodom. Na stranu sve to što radite, sve to rade jer je nervoza i nemoć velika, pred činjenicom da su svi oni išli da se brčkaju ove godine, a ja nisam ni dan išao. Teška je godina, korona je, morala je da se vrati.

- Šta je Danilo loše uradio osim što ne živi u tri miliona funti vrednim apartmanima?

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: VUČIĆ NA PRIMOPREDAJI NOVOG VOZA: Probna vožnja vozom velike brzine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada