ĐURIĆ: Napad Đilasovog biltena na sina predsednika šamar Srbiji

Novosti online

22. 10. 2021. u 08:28

DIVLjAČKI napad privatnog Đilasovog biltena na sina predsednika Vučića je šamar celoj Srbiji - rekao je ambasador Srbije u SAD i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić.

ЂУРИЋ: Напад Ђиласовог билтена на сина председника шамар Србији

Foto Tanjug

- Izlišno je objašnjavati da po sredi nije opoziciono delovanje već divljanje po Srbiji veoma opasne privatne kriminalno-medijske hobotnice. Na delu je pažljivo osmišljeni napad na naše vitalne institucije, ali i na ljudskost, na svaki trag zajedništva i jedinstva u Srbiji, na bazične vrednosti našeg društva. Poternice i mete koje bahati tajkun i kriminalac crta deci predsednika naše zemlje ugrožavaju ličnu bezbednost i dobrobit svih nas.

Radi se o predsedniku Vučiću i o njegovoj porodici, ali radi se i o svim ostalim građanima Srbije. Smatram da je neophodna mobilizacija i jasna i odlučna reakcija nadležnih institucija, stručne i najšire javnosti, kako bi se ova pojava primenom svih zakonitih i raspoloživih sredstava konačno i u potpunosti sasekla u korenu i iskorenila iz našeg društva jednom za svagda, a počinioci iste bili pod hitno privedeni. U našem društvu mora vladati elementarni red i ovakvo neviđeno gaženje osnovnih ljudskih prava i sloboda ne sme dalje biti tolerisano.

Ovo navodim potpuno svestan činjenice da se naša zemlja u prethodnom periodu nalazila na meti neosnovanih kritika vezanih za stanje u medijskoj sferi, ali i poznajući lično stalne žrtve ove harange, za koje znam da bi i da jesu za Srbiju i teže stvari izdržali. Stepen društvene opasnosti od ovakvog divljanja smatram veći od neutemeljenih kritika onih u zemlji i izvan nje koji bi svakako tražili razloga za kritiku - rekao je Đurić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (16)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)