ĐURIĆ: Napad Đilasovog biltena na sina predsednika šamar Srbiji

Novosti online

22. 10. 2021. u 08:28

DIVLjAČKI napad privatnog Đilasovog biltena na sina predsednika Vučića je šamar celoj Srbiji - rekao je ambasador Srbije u SAD i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić.

ЂУРИЋ: Напад Ђиласовог билтена на сина председника шамар Србији

Foto Tanjug

- Izlišno je objašnjavati da po sredi nije opoziciono delovanje već divljanje po Srbiji veoma opasne privatne kriminalno-medijske hobotnice. Na delu je pažljivo osmišljeni napad na naše vitalne institucije, ali i na ljudskost, na svaki trag zajedništva i jedinstva u Srbiji, na bazične vrednosti našeg društva. Poternice i mete koje bahati tajkun i kriminalac crta deci predsednika naše zemlje ugrožavaju ličnu bezbednost i dobrobit svih nas.

Radi se o predsedniku Vučiću i o njegovoj porodici, ali radi se i o svim ostalim građanima Srbije. Smatram da je neophodna mobilizacija i jasna i odlučna reakcija nadležnih institucija, stručne i najšire javnosti, kako bi se ova pojava primenom svih zakonitih i raspoloživih sredstava konačno i u potpunosti sasekla u korenu i iskorenila iz našeg društva jednom za svagda, a počinioci iste bili pod hitno privedeni. U našem društvu mora vladati elementarni red i ovakvo neviđeno gaženje osnovnih ljudskih prava i sloboda ne sme dalje biti tolerisano.

Ovo navodim potpuno svestan činjenice da se naša zemlja u prethodnom periodu nalazila na meti neosnovanih kritika vezanih za stanje u medijskoj sferi, ali i poznajući lično stalne žrtve ove harange, za koje znam da bi i da jesu za Srbiju i teže stvari izdržali. Stepen društvene opasnosti od ovakvog divljanja smatram veći od neutemeljenih kritika onih u zemlji i izvan nje koji bi svakako tražili razloga za kritiku - rekao je Đurić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri