VUČIĆ O USPEHU SRPSKE LISTE: Zadovoljan sam odgovornim odlukama, to govori o motivisanosti ljudi

Novosti online

19. 10. 2021. u 11:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Aleksincu da je zadovoljan izlaznošću na izborima na KiM u srpskim sredinama i odgovornim odlukama Srpske liste.

ВУЧИЋ О УСПЕХУ СРПСКЕ ЛИСТЕ: Задовољан сам одговорним одлукама, то говори о мотивисаности људи

Foto: Novosti arhiva

Vučić je, na konstataciju da svaki izborni proces na KiM aktuelizuje narativ da država tera Srbe da izađu na izbore, kazao da nikoga država nije terala.

- Mi nikoga nismo terali, osim što sam mislio da je bolje da izađu nego da ne izađu. Nisam to krio, i javno sam to govorio. Mi napadamo Prištinu za neispunjavanje Briselskog sporazuma, a onda ćemo mi da ne ispunimo. Kako onda da izađemo pred bilo koga i tražimo formiranje ZSO - objasnio je on.

Ukazao je da su ljudi u srpskim sredinama neuporedivo u većem broju izašli na glasanje, u proseku 60 odsto, dok je u većinski albanskim mestima izlaznost bila 40 odsto.

 - To govori o motivisanosti ljudi, i o tome koji su bili najmotivisaniji - podvukao je on.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: Vučić u Aleksincu: Otvaranje pogona u fabrici Magna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!