VUČIĆ POČASNI GRAĐANIN I REKOVCA: Još jedno priznanje za predsednika Srbije

Z.Gligorijević

17. 10. 2021. u 18:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je stekao zvanje Počasni građanin Rekovca, a Povelju je u njegovo ime, na današnjoj svečanoj sednici Skupštine opštine Rekovac, održanoj povodom Dana oslobođenja od fašizma u Drugom sevtskom ratu, primio Milorad Veljović, savetnik predsednika za bezbednost.

ВУЧИЋ ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН И РЕКОВЦА: Још једно признање за председника Србије

Foto: Tanjug

Predsednku Vučiću zvanje je dodeljeno „za ogroman doprinos razvoju Levča i države Srbije“.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vratio je veru u pravdu i poštenje. Pokazao je da nije uzalud biti radan i vredan, već da se rad, trud i znanje uvek isplate. Poštovanje zakona mu je uvek na prvom mestu, a interes naroda iznad svega. Naučio nas je da u životu nema nedostižnih ciljeva, ako se marljivo i vredno radi i ako veruješ u svoj rad. Snove o boljoj budućnosti pretvorio je u realnost – rekao je na sednici Aleksandar Đorđević, predsednik opštine Rekovac.

Foto: SO Rekovac

 

On je dodao da je predsednik Vučić vratio međunarodni ugled Srbiji i da je danas naša zemlja poštovana svuda u svetu. On je podsetio da je prilikom posete Rekovcu, 21. jula, predsednik obećao mnoge infratsrukturne projekte, od kojih je asfaltiranje 12 kilometara državnih i lokalnih puteva u toku. Očekuje nas rekonstrukcija Doma zdravlja i vodovodne mreže kroz Rekovac.

Na sednici su dodeljene diplome opštine Rekovac doktorima iz rekovačke opštine, Snežani Stojanović, doktoru Ivanu Anđeliću, Jovani-Brašić Stojanović, kao i Miroslavu Kneževiću iz Beograda zbog značajnog sponzorstva Sabora „Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“ i za donaciju prilikom adaptacije školskih objekata.

Plakete opštine Rekovac dodeljene su doktorki Vesni Nikolić i Ženskom fudbalskom klubu „Levač“ iz Rekovca, koji je na kraju se ove sezone plasirao u Prvu ligu i time postigao istorijski uspeh kada je reč o sportu u ovoj opštini.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - VUČIĆ U JAGODINI: Obećanje predsednika Jagodincima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)