KLUPKO JE TEK POČELO DA SE ODMOTAVA Jovanov: Laž tajkunskih najamnika se raspada pred njihovim očima

Novosti online

03. 10. 2021. u 11:03

TAJKUNSKI medijski i politički najamnici danas imaju ulogu buzundžija, koji po zadatku viču i halaču ne bi li sačuvali laž koju su brižljivo gradili i sprečili istinu da ikada izađe na videlo - saopštio je Milenko Jovanov, potpredsednik glavnog odbora SNS.

КЛУПКО ЈЕ ТЕК ПОЧЕЛО ДА СЕ ОДМОТАВА Јованов: Лаж тајкунских најамника се распада пред њиховим очима

Foto: Privatna arhiva

- Niti je predsednik Vučić koga branio, niti se o predmetu "Jovanjica" izjašnjavao, ali su tajkunski najamnici i njihove gazde potpuno podivljali od straha od otkrivanja istine o tome ko je, kako i sa kim u dosluhu i koordinaciji učestvovao u mreži napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu. Ko je kome, šta i kako naređivao, ko je davao smernice za napade, ko je kakvim "informacijama" filovao "istraživačke" portale, ko je zaista pripremao konferencije za novinare Đilasa, Jeremića, Marinike, Aleksića i ostalih i šta je bio cilj svega toga - istakao je Jovanov.

- Stah od istine je ogroman, jer je i laž koju su kreirali bila ogromna. Ta laž je počela da se raspada pred njihovim očima, a vrlo dobro znaju šta će sve i koga će sve istina da ogoli.   

- Zato panika. Zato strah. Zato bes. Ali, neka čuvaju živce. Klupko je tek počelo da se odmotava.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a