SANDRA BOŽIĆ PORUČILA MARINIKI TEPIĆ: Znamo da Đilas režira ovaj "film"

Novosti online

29. 09. 2021. u 16:08

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić reagovala je na današnju konferenciju za štampu Marinike Tepić.

САНДРА БОЖИЋ ПОРУЧИЛА МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Знамо да Ђилас режира овај филм

Foto: RTS printskrin

Saopštenje Sandre Božić prenosimo u celosti:

Tajkunsko-mafijaška službenica po ko zna koji put nastavlja sa izrežiranim predstavama, koje na njenu žalost zabavljaju još samo njenog poslodavca - Dragana Đilasa.

Iako znamo da Đilas režira ovaj "film", vreme je ili da promeni netalentovanu glumicu ili žanr. Svedoci smo da im komedija više pristaje!

Svoje jalove predstave i potpuno odsustvo talenta u politici, ali pre svega morala, ovu glumicu za jednokratnu upotrebu svrstava u retke na političkoj sceni koje će Srbija pamtiti isključivo i samo po najvećem broju transfera iz jedne političke partije u drugu i nepatvorenoj mržnji prema srpskom narodu i njegovim interesima.

Fabrikovanje neistina na poslednjoj konferenciji Đilasove radnice meseca, samo je dokaz da u nedostatku programske politike, napadi na Aleksandra Vučića predstavljaju jedinu opciju za sticanje jeftinih političkih poena. U vrtlog svojih laži Marinika Morović Tepić ovaj put je uvukla i vojne obaveštajne službe bez ikakvih dokaza. U pokušaju da skrene pažnju na sebe i zaseni primitivizam Marka Vidojkovića, postaje sve izvesnije da je konstantno iznošenje laži jedini način da se dodvori svom poslodavcu.

Ozbiljnost i verodostojnost svake reči koja izađe iz usta ove družbenice kriminalaca i narko dilera meri se sa po jednom kokom iz Morovića za koje je svojevremeno žustro tvrdila da nose drogu.

Srbija se dobro nasmejala tada, a najplaćeniji pajac Multikoma, gotovo svakodnevno pokušava da nadmaši samu sebe.

Današnja konferencija za novinare po svojoj ozbiljnosti može se porediti samo sa onom u kojoj je Marinika tvrdila da su paravojne formacije raspoređene na Kosovu i Metohiji, a raskrinkala je u roku od odmah deca koja su u njenim "dokazima" prepoznala slike iz video igrice.

Možda je najbolje po gore pomenutu tajkunku, a i celu političku javnost u Srbiji da se dotična posveti uzgoju perutnine koju toliko pominje, jer za njima ima još šta da se pokupi osim jaja, a čini se da je za taj posao i više nego kvalifikovana.

Jedno je sigurno - za to joj novca neće nedostajati.

Verujem da će Dragan Đilas imati sluha kao i do sada i uložiti u ovaj njen nesvakidašnji talenat, jer za svako jaje koje snese koka nosilja, Marinika će zasigurno dobiti više od pet para, jer toliko ni narod odavno ne daje za njene laži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)