NA ZGRADI U ZVEČANU RAZBIJENA VRATA: Eksplozivne naprave pronađene u objektu

Tanjug

25. 09. 2021. u 13:33

POLICIJA tzv. Kosova saopštila je da je danas nešto pre devet časova obaveštena da su na zgradi "Intel" u Zvečanu, gde je inače smešten Opštinski registracioni centar, razbijena vrata, a da su u objektu nađene dve eksplozivne naprave.

НА ЗГРАДИ У ЗВЕЧАНУ РАЗБИЈЕНА ВРАТА: Експлозивне направе пронађене у објекту

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Navode da su patrole Policijske stanice Zvečan, istražne i forenzičke jedinice odmah izašle na teren i da je utvrđeno da je na tom objektu razbijeno jedno staklo od izloga, te da je unutar objekta primećena jedna neeksplodirana ručna granata, crne boje, nepoznate marke.

U policiji su naveli da je protivdiverzioni tim izašao na lice mesta oko 10 časova, a da su posle obavljene kontrole objekta nađene dve eksplozivne naprave, koje su uništene u kontrolisanim uslovima.

Kako je saopšteno, o svemu je obavešten dežurni tužilac koji je okarakterisao krivična dela kao "neovlašćeno vlasništvo ili posedovanje oružja i "izazivanje opste opasnosti", prenosi Kosovo onlajn.

Istraga o tom slučaju je u toku, navodi se u saopštenju koje je potpisao portparol policije za region Sever poručnik Branislav Radović.

 

BONUS VIDEO: DESETINE KAMIONA ČEKA NA JARINJU: Veliki broj pripadnika Rosu na administrativnom prelazu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)