SPREMNI SMO DA PRUŽIMO BRATSKU POMOĆ: Vučić - Delimo ogroman bol sa narodom Severne Makedonije

Novosti online

09. 09. 2021. u 08:09

NAJMANjE 14 osoba stradalo je u požaru koji je sinoć zahvatio improvizovanu, privremenu kovid bolnicu u centru makedonskog grada Tetova.

СПРЕМНИ СМО ДА ПРУЖИМО БРАТСКУ ПОМОЋ: Вучић - Делимо огроман бол са народом Северне Македоније

Foto: Instagram

Predsednik Vučić je pružio podršku narodu Severne Makedonije i izrazio saučešće porodicama nastradalih u požaru. 

- Izuzetno me je pogodila vest o požaru u bolnici u Tetovu. Delimo ogroman bol sa narodom Severne Makedonije, spremni da pružimo svaku bratsku pomoć. U svoje i u ime građana Srbije, izražavam saučešće porodicama nastradalih i građanima Severne Makedonije, povređenima brz oporavak - napisao je predsednik na svom Tviter nalogu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)