DODIK OSUDIO PRETNJE VUČIĆEVOJ DECI: Očigledno je krajnje vreme da se za bolesne umove nađe lek i da prestanu da truju javni prostor

Novosti online

28. 08. 2021. u 15:33

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik najoštrije je osudio monstruozne napade i kletve upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ДОДИК ОСУДИО ПРЕТЊЕ ВУЧИЋЕВОЈ ДЕЦИ: Очигледно је крајње време да се за болесне умове нађе лек и да престану да трују јавни простор

Foto: Instagram

Na pitanje da prokomentariše najnovije napade na decu predsednika Srbije upućene putem društvenih mreža, Dodik je odgovorio da su to monstruozna ponašanja koja prelaze svaku granicu tolerisanja i da je obaveza policijskih organa da što hitnije reaguju i otkriju te primitivce.

- Porodica je svetinja za svakog normalnog čoveka, a posebno deca. Nijedno dete ne sme da bude izloženo ovakvim napadima, uvredama, kletvama i napad na njih je najniži i najprimitivniji potez - naglasio je Dodik.

On je istakao da ti koji se kriju iz lažnih naloga na društvenim mrežama i upućuju pretnje i kletve nedužnoj deci samo pokazuju kolike su kukavice i monstrumi.

- Politička mržnja ne preza ni od napada na decu i ovo nije prvi put. Takvo ponašanje je za svaku osudu i uveren sam da je celokupna javnost zgrožena. Obaveza svih institucija je da uredi tu oblast i da se reguliše zakonom korišćenje društvenih mreža. Očigledno je da je krajnje vreme da se za bolesne umove nađe lek i da prestanu da truju javni prostor - poručio je Dodik.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima