NAPADI NA DECU SU POTVRDA BOLESNIH UMOVA: Gradonačelnik Kraljeva oštro osudio napad na predsednika Vučića i njegovu porodicu

G.Ć.

27. 08. 2021. u 17:04

GRADONAČELNIK Kraljeva dr Predrag Terzić najoštrije je osudio još jedan u nizu neljudskih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu decu koji je osvanuo na društvenoj mreži Tviter.

НАПАДИ НА ДЕЦУ СУ ПОТВРДА БОЛЕСНИХ УМОВА: Градоначелник Краљева оштро осудио напад на председника Вучића и његову породицу

Foto: G. Šljivić

- Ubeđen sam da nijedan čovek, koji se možda i ne slaže sa onim šta drugi čovek radi, ni u ludilu ne bi pomislio, a kamoli javno obznanio pretnje njegovim potomcima. Ali, ovde se, očigledno, ne radi o ljudima. Monstruozne pretnje i zverski napadi mržnje i to spram dece, samo su, nažalost, potvrda bolesnih umova koji nisu u stanju da se uhvate u koštac sa, bar po godinama, sebi ravnima – napisao je dr Terzić na svom „Fejsbuk“ profilu.

Prvi čovek Kraljeva dodaje i da „jednakosti tu, zapravo, i nema, inače bi se izazvalo na „megdan“, razgovor ili sučeljavanje mišljenja, a ne bi se kukavički u pomoć za kletvu prizivao Bog, koji je ništa drugo do ljubav”.

- Vi koji se krijete iza lažnih imena i naloga na društvenim mrežama, što svako malo udarate gde najviše boli, pokušavate da urušite temelje Srbije rušeći njenog predsednika, sejete mržnju i zlo, zaustavite se dok ne bude kasno i ono što upućujete drugima se ne vrati vama kao bumerang. Iznesite kvalitete, ne kletve i klevete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!