SELAKOVIĆ REAGOVAO NA PRETNJE VUČIĆEVOJ DECI: Bolesni izliv mržnje, suprotstaviti se ludilu

Tanjug

27. 08. 2021. u 08:15

ČLAN Predsedništva SNS Nikola Selaković ocenio je da je primitivizam kojim se na društvenim mrežama kontinuirano napada i vređa porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas eskalirao u bolesnom izlivu mržnje, "što svakog pristojnog čoveka ostavlja bez teksta, ali i stavlja pred obavezu da se glasno suprotstavi ludilu koje sve više prožima naše društvo".

СЕЛАКОВИЋ РЕАГОВАО НА ПРЕТЊЕ ВУЧИЋЕВОЈ ДЕЦИ: Болесни излив мржње, супротставити се лудилу

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Kampanja, čiji je deo i oglašavanje osobe koja se na tviteru potpisuje kao "Mastif", deo je dugotrajnog procesa u kome učestvuje tajkunima predvođeni deo srpske opozicije, a realizuje se, ne samo posredstvom društvenih mreža, već i kroz tajkunsku propagandnu mašineriju- naveo je Selaković u saopštenju.

On je ocenio da predsednika Vučića pokušava da isprovocira i povredi "grupa vlastoljubivih lopuža", čije je bogatstvo, kako je rekao, plod najogoljenije pljačke i zloupotrebe moći, i čija je jedina opsesija da povratkom na vlast legalizuju sve što su pokrali od Srbije i njenih građana.

- Nisam siguran da su se sami dosetili da na ovaj način krenu u najprljaviju kampanju protiv predsednika Srbije, ali siguran sam da je ovo samo početak, i da će se medijsko-propagandni udari na porodicu Vučić nastaviti na još otvoreniji i brutalniji način - ocenio je Selaković.

On je izrazio uverenje da predsednik Vučić neće biti ni obeshrabren ni uplašen, iako ga napadi na njegovu decu ne ostavljaju ravnodušnim, i da će nastaviti da se bori za snažnu, samostalnu i slobodnu Srbiju, koja je, kao takva, kako dodaje, očigledno mnogima trn u oku.

- Srpska napredna stranka i građani koji su mu na demokratski način poklonili poverenje da vodi državu biće uz svog predsednika i neće dozvoliti da im grupica lopova, bez obzira koliko jaki bili njihovi inostrani sponzori, kidnapuje državu - poručio je Selaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)