ORLIĆ: Divljačka reakcija tajkunsko-mafijaškog kartela iz bivšeg režima

Novosti onlajn

24. 08. 2021. u 11:44

DIVLjAČKA reakcija tajkunsko-mafijaškog kartela iz bivšeg režima, danas sabijenog u privatnu firmu Dragana Đilasa, koja se lažno predstavlja kao politička stranka, nema mnogo veze ni sa Bjelogrlićem, ni sa Antonijevićem - kaže Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

ОРЛИЋ: Дивљачка реакција тајкунско-мафијашког картела из бившег режима

Foto: Tanjug

- Ona se tiče njih samih, opsesivne mržnje prema Aleksandru Vučiću, kojom se te žute hijene hrane i koju dišu, samog zla koje iz tih hulja nekontrolisano kulja i kipi na sve strane.

Zapenila je tajkunska bratija da salvu uvreda ispali na predsednika države, zbog podsećanja na slučaj Borka Stefanovića, koji jeste primio manje udaraca od Predraga Antonijevića. I kog jeste spasao policajac, čovek kom je upravo ova država dala zadatak da zaštiti svakog ko je ugrožen. I podvukao je, pritom, Aleksandar Vučić: niti jedan udarac nije dozvoljen, nikome, jer je i jedan - nedopustivo i previše. Pa je time zaslužio da ga đilasovska rulja nazove "ludim", "beskrupuloznim", njegove reči "ravnim fašizmu"? Jasno je i zašto. Jer za njih prebijanje, pa čak i ubijanje, nije neprihvatljivo - ako se dešava drugima. Ako je namenjeno onima koje rulja đilasovska proglasi za svoje neprijatelje - onda im je to sasvim u redu. I na tome se čestita, uz želje "da se ruke pozlate".

Za njih je svako ko fizički ugrozi ljudska bića, prethodno od tajkunsko-mafijaške horde etiketirana kao dozvoljene mete, istog trenutka heroj. I štite ga od izmišljene „kampanje linča“, zapravo štiteći - sebe. Svoj nakazni pogled na svet, kom javno šalju poruke: ovako treba sa Vučićem i svim njegovima. Sa njegovom decom i drugim članovima porodice - na prvom mestu. „Jedan metak rešava sve“.

Dok ponosno mašu vešalima, motornim testerama, javno poručuju: "stiže revanšizam, birajte banderu na kojoj ćete da visite"! To su njihove jedine poruke, godinama već. I njih su nam saopštavali u nebrojenim napadima nasilja i bezumlja, u kojima su ljudima lomili kosti, razbijali glave, uništavali sve pred sobom - od zgrade Predsedništva do Narodne skupštine. Eto, to oni brane, zapravo. Svoju umišljenu privilegiju da oni presuđuju, oni određuju ko ima pravo na život, a ko zaslužuje da bude zgažen.

I jasno je, jedino monstruozno u ovoj priči su - oni sami. Jedino ravno fašizmu je - njihovo delovanje. Ne samo današnje, već višegodišnje. I ko je lud, a ko beskrupulozan, pitanje je za njih i njihove gurue koji se često, nakon pretnji ubistvom Aleksandru Vučiću, pozivaju pred sudom na neuračunljivost. To je pitanje njihovih ogledala.

I najmanje ima veze sa glumcem i rediteljem, jer niko od njih nije u ovoj zemlji prizivao građanski rat kroz "ukrajinski scenario". Tu mržnju i taj fašizam pokazao je Đilasov zamenik Borko Stefanović. Kao što niko od njih nije tražio da se srpski narod proglasi genocidnim. Tu mržnju i taj fašizam pokazala je Đilasova uposlenica Marinika Tepić. Zato ne pokušavajte da svoje namere i sopstveno, prljavo, pokvareno i od mržnje nakazno lice - sakrijete iza bilo koga. Čita vas Srbija kao otvorenu knjigu, kod nje ne vredi da glumatate žrtve dok drugima oduzimate pravo čak i da dišu. Ovaj vas narod vidi onakvim kakvi ste zapravo: obični grabljivi zlikovci. I zato sa vama ovaj narod ne želi da ima ništa zajedničko. A Aleksandra Vučića, čoveka koji je glavna meta i vaših prljavih „saopštenja“ i svih vaših pretnji i vašeg zločinačkog delovanja - podržava bezrezervno, jer zna da je on fašistima i mafijašima neprobojna barijera da zajašu i opustoše Srbiju - rekao je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)