NAROD ODLUČUJE, ALI NE NA ULICI Vučić: Mene interesuje šta će da se priča za 50 godina, a ne vlast

Novosti online

23. 08. 2021. u 23:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras političkim protivnicima koji, kao akademik Dušan Teodorović tvrde da ima samo lični interes ostanka na vlasti, da će se videti šta će narod da kaže i kome će da ukaže poverenje, ali na izborima, ne na ulici.

НАРОД ОДЛУЧУЈЕ, АЛИ НЕ НА УЛИЦИ Вучић: Мене интересује шта ће да се прича за 50 година, а не власт

Foto: Printscreen/RTV Pink

Vučić je, u emisiji "Ćirilica", ponovio da će čestitati svakome ko pobedi i to sat i po od izbora, kao što je uvek radio, pa tako i kada je pobedio tesno Nenad Bogdanović na izborima za Beograd.

- Mene interesuje šta će da se priča za 50 godina, a ne vlast - istakao je on.

- Svaki put kada čujete uvrede one govore više o njima nego o osobama koje vređaju. Kao i ono što su rekli da je sada meni veliki problem kada skandiraju "Vučiću pederu". Problem je ako skandirate "Žuta kuća", "Nož, zica, Srebrenica". Nikada neće odgovarati nekon da viče "Vučiću pederu". Bio problem za vas kada su zvezdini navijači skandirali "Spasi Srbiju i ubij se" pa ste molili da prestanu - kazao je on.

To Vučiću pederu, kaže, mu ništa ne predstavlja, jer to nije, a i da jeste ne bi se pravdao.

Kaže da su tražili kamere na stadionima da bi mogli decu da dovode na stadione, a sada, konstatuje, kažu da smo ih postavili da bi ustanovili ko viče "Vučiću pederu".

Kazao je da je je tužno što je Teorodović akademik, kao što je tužno da je Vladimir Vuletić profesor, imajući u vidu da su ranije vlasti želele da Vojislava Šešelja izbace sa fakulteta kao profesora, a ima mnogo više prava da se tako naziva.

- Nas ne interesuje lični obračun sa njima. Samo koristimo da ukažemo na problem koji ne sme da postoji u društvu.

Na pitanje da prokomentariše što se koristi da se Nebojša Stefanović hvalio da najviše voli da jede ćevape, imajući u vidu šta je radila banda Veljka Belivuka, Vučić je kazao da Stefanović sigurno nije bio svestan mogućih aluzija.

Govoreći o akciji protiv bande Belivuka rekao je da FBI nije učestvovao ni u čemu.

- Mi smo deo međunarodnih bezbednosnih akcija, jer kriminal ima transnacionalni karakter. Ali za ovu grupu akciju smo sproveli sami - rekao je on.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SPEKTAKL IZNAD PEŠTERA: Pogledajte - Dejstvuju helikopteri Mi-35 i Mi-17 (VIDEO)