JOVANOV: Belivukova odbrana upotpunjena političkom podrškom Đilasa

Novosti online

30. 07. 2021. u 14:01

DANAS je Belivukova politička odbrana, nakon asistencije Đilasovih medija, Đilasovih analitičara i Đilasovih botova na društvenim mrežama, upotpunjena i političkom podrškom samog Đilasa, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov..

ЈОВАНОВ: Беливукова одбрана употпуњена политичком подршком Ђиласа

Foto: Arhiva

- Nimalo slučajno, baš na dan kada semočikuje podizanje optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i ostalih pripadnika te grupe - dodao je Jovanov.

- Budući da je Srbiju nazvao zemljom Pabla Eskobara, onda je verovatno mislio da je Eskobar on sam, jer niko drugi na političkoj sceni u Srbiji, osim Dragana Đilasa, nema kolekciju fotografija sa višestruko osuđivanim kriminalcima poput Vlade Japanca, Jeremića, Koksa i njima sličnih. Neka Đilas pokuša da shvati da će Srbija pobediti svu mafiju, bilo da je upitanju Belivukov najsuroviji kriminalni kartel ikada viđen u našoj zemlji, bilo da su u pitanju lopovi u skupim odelima i sa kravatama za vratom, poput Dragana Đilasa. Svi će odgovarati za ono što su radili. Pitanje je samo kojim redosledom - zaključuje Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)