VULIN ODGOVORIO DUNOVIĆU: Radujem se što nije morao da promeni veru, tužan sam što govori o RS kao da jeste

Novosti online

21. 07. 2021. u 14:29

IMA istoričara koji smatraju da je zlatno doba Balkana bilo u vreme Otomanske imperije. Tada je jedan Srbin bio veliki vezir. Istina, za to je morao da se poturči i napusti veru i narod - rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

ВУЛИН ОДГОВОРИО ДУНОВИЋУ: Радујем се што није морао да промени веру, тужан сам што говори о РС као да јесте

Foto: Printskrin

- Radujem se što gospodin Dunović nije morao da promeni veru, ali sam tužan što govori o RS kao da jeste. Žao mi je što gospodin Dunović govori o Republici Srpskoj ono što mu SDA kaže, a još više mi je žao što svoju funkciju potpredsednika Federacije BiH ne koristi tako što pomaže Srbima u Federaciji. Bar da je podigao spomenik poklanim sarajevskim Srbima na Kazanu, pa da mu se oprosti sve što je rekao i sve što nije uradio", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, komentarišući izjavu potpredsednika Federacije BiH, Milana Dunovića „Vulinu nije jasno da Republika Srpska nije, i ne može biti, država".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima