HAOS U BRISELU! Kurti optužio Srbiju za tri genocida, Vučić mu žestoko odgovorio

Novosti online

19. 07. 2021. u 15:27

KAKO saznaju "Novosti", predstavnik privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti je tokom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu optužio Srbiju da je počinila tri genocida nad Albancima!

ХАОС У БРИСЕЛУ! Курти оптужио Србију за три геноцида, Вучић му жестоко одговорио

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu/D. Milovanović/Jutjub/Around The World 4K

Prvi je navodno počinjen 1878. godine, a poslednji 1999. Predsednik Vučić mu je žestoko odgovorio, i kako saznajemo atmosfera na pregovorima je izuzetno napeta.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas u Briselu sastao sa predstavnikom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i evropskim zvaničnicima, kojima je, saznaju "Novosti" pokazao spisak i fotografije svih incidenata i napada na Srbe na Kosovu ove godine.

Vučić se prvo sastao sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčkom, nakon čega je pričao sa šefom diplomatije EU Žozepom Boreljom.

Od 15 časova predsednik Srbije učestvuje na trilateralnom sastanku sa Aljbinom Kurtijem i posrednicima EU.

Vučić im je predstavio spisak i fotografije koji jasno dokumentuju sve incidente ove godine i pokazuju kakav je stvarno položaj Srba na Kosmetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!