MINISTAR VULIN: Nataša Kandić zaslužuje prezir srpskog naroda

Tanjug

11. 07. 2021. u 19:50

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin ocenio je večeras da bivša predsednica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić zaslužuje prezir srpskog naroda zbog svog odnosa prema žrtvama srpskog naroda.

МИНИСТАР ВУЛИН: Наташа Кандић заслужује презир српског народа

Foto: MUP

- Mene ne obavezuju zakoni koji bi se mogli nametnuti u BiH, ali me obavezuje dužnost da istina o stradanju Srba ne ostane sakrivena. Ne bi bilo prvi put da se Srbima zakonom određuje šta je istina i Pavelić je donosio zakone kojima se Srbima branilo da misle i pišu - naveo je Vulin u odgovoru na objavu Kandićeve na Tviteru.

Nataša Kandić navela je ranije na Tviteru da bi Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu trebalo da zakonom zabrani negiranja genocida u Srebrenici.

- Ako bi Visoki predstavnik doneo zakon o zabrani negiranja genocida i drugih ratnih zločina, to bi vremenom umirilo Bosnu i Hercegovinu. U tom slučaju, lideri Srbije ostali bi bez materijala za veličanje ratnih zločinaca. Šta bi Vulin radio - napisala je Kandić.

- Koliko god da je za svoju mržnju prema Srbima zaslužila i dobila odlikovanja od Hrvatske i takozvanog Kosova, Nataša Kandić je još više i zaslužila i dobila prezir i sažaljenje od srpskog naroda - odgovrio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)