RAMUŠ HARADINAJ OVO NIJE OČEKIVAO: Zločinac ima novi problem

Novosti online

05. 07. 2021. u 18:40

POSLANIK Alijanse za budućnost Kosova Aljbena Rešitaj izjavila je da će napustiti stranku ukoliko kolege nastave da je ignorišu na stranačkim sastancima, prenosi Gazeta ekspres.

РАМУШ ХАРАДИНАЈ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Злочинац има нови проблем

Foto AP

Dodala je da je od tog čina deli samo mišljenje lidera ABK Ramuša Haradinaja, koje očekuje.

- Ignorišu me, ignorišu reforme unutar stranke. Neophodno je drugačije mišljenje, interno. I dalje verujem da su i ABK bile potrebne političke reforme. Ja sam deo reforme, zavisi kako oni to vide. Očekujem mišljenje lidera Ramuša Haradinaja - rekla je Rešitaj.

Istakla je da ukoliko ABK ne prepoznaje da su joj potrebne reforme, da mora da razmišlja o svojoj političkoj budućnosti.

Govoreći o lokalnim izborima, rekla je da je spremna da se kandiduje za gradonačelnika neke opštine, ali ne u trenutnim političkim okolnostima.

- Mogu da se kandidujem, ali ne tako što ću iskoristiti političke pogodbe - rekla je Rešitaj za Front onlajn.

Aljbena Rešitaj je jedini poslanik ABK, koja je prisusvovala i glasala za izbor Vjose Osmani za tzv. predsednika lažne države Kosovo.

Tada je izjavila da njena odluka nema veze sa strankom, već da je želela da o sudbini Kosova i Metohije ne odlučuje Srpska lista i da je to doprinelo njenoj odluci da prisustvuje sednici. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)