ALBANCI PODIŽU BAJDENU STATUU KOD UROŠEVCA: Vrednost radova 600.000 evra - Izgradnja počela na Dan nezavisnosti SAD

Novosti online

04. 07. 2021. u 14:27

POVODOM Dana nezavisnosti SAD u Sojevu kraj Uroševca nadomak baze Bondstil svečano su otvoreni radovi na projektu uređenja zelenih površina i postavljanju statue aktuelnog američkog predsednika Džoa Bajdena.

АЛБАНЦИ ПОДИЖУ БАЈДЕНУ СТАТУУ КОД УРОШЕВЦА: Вредност радова 600.000 евра - Изградња почела на Дан независности САД

Foto AP

Pripadnici američkog Kfora iz kampa Bondstil i građani Uroševca učestvuju u toj aktivnosti koju sprovode u saradnji sa mrežom nevladinih organizacija Avonet.

Očekuje se da će projekat koji će finansirati građani i preduzeća iz Uroševca koštati više od 600.000 evra.

Učesnici projekta su tom prilikom odali i počast obelisku podignutom u čast pokojnog sina američkog predsednika Boa Bajdena koji je radio za međunarodne institucije na KiM.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

TO JE PRESKUPO, ALI JE VAŽNO ZA BEZBEDNOST: Vučić - Svaki korak u vojsci je teško napraviti