PREDSEDNIK OBJAVIO SNIMAK NAKON OBILASKA RUDNE GLAVE: Zbog ovog sam ponosan na našu Srbiju, kao Švajcarska i Austrija! (VIDEO)

Novosti onlajn

26. 06. 2021. u 11:24

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je nakon posete Rudnoj Glavi snimak sa puta u blizini ovog mesta.

ПРЕДСЕДНИК ОБЈАВИО СНИМАК НАКОН ОБИЛАСКА РУДНЕ ГЛАВЕ: Због овог сам поносан на нашу Србију, као Швајцарска и Аустрија! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- Ovo ovde je put između Rudne Glave i Klokočevca, to je bio užas, rupa do rupe, krpljeno 60 godina, a danas izgleda, pogledajte, kao u Švajcarskoj i Austriji. I zato sam ponosan na našu Srbiju koja posle toliko godina može da vraća naše ljude u zemlju i koja može da pruži nadu za ljude koji ovde žive, na istoku Srbije. Kao što vidite ovo ovde je bukvalno veličanstvena priroda, samo je bilo potrebno da bolje radimo, da imamo uspešniju Vladu, da verujemo u sebe, da vratimo pobednički mentalitet, i ovakvi putevi biće normalnost svuda po našoj zemlji, i borićemo se i radićemo još više. Hvala ljudima, hvala svima i ovde na istoku Srbije i ljudima u celoj Srbiji na velikom poverenju - rekao je predsednik.


- Srbija se gradi i menja svakoga dana! - napisano je u opisu ovog snimka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije