RATKO MLADIĆ ČEKA PRESUDU, MAJKE SREBRENICE SE BAHATE: "Uživam kao lord, imam kuće, a tu je i džip!" (VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2021. u 11:08

ŽALBENO veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu objaviće u tri sata posle podne, drugostepenu presudu Ratku Mladiću, objavljeno je na sajtu Mehanizma.

РАТКО МЛАДИЋ ЧЕКА ПРЕСУДУ, МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ СЕ БАХАТЕ: Уживам као лорд, имам куће, а ту је и џип! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Munira Subašić, predsednica udruženja Majke Srebrenice, koja je zgrozila javnost najavom da će čak 22.000 Srba optužiti za zločine, je "iskoristila tragediju za vlastito bogaćenje".

Ona je pred kamerom FTV rekla da ima dve kuće u Sarajevu, a da njen sin vozi džip koji su UN donirale udruženju.

- Tačno je da imam dve kuće, a jedan čitav sprat sam iznajmljivala jednom ministru u Vladi BiH za novac. Šta bih drugo sa tolikom kućom? - rekla je Munira.

Ipak, to nije sve što poseduje. Njeno udruženje je od "Telekoma BiH" dobilo 300.000 maraka, a Subašićeva na listi nekretnina i poseda ima i oko šest hektara zemlje.

- Rođaku Hamidu, koji je bio direktor "Telekoma BiH", dala sam deo zemlje da ozida sebi vikendicu. Dala sam mu plac jer smo od njega dobili 300.000 maraka. Dobijamo pare i za pomoć povratnicima, kao i za rad našeg udruženja – hvalila se ona.

Majka Srebrenice ponosi se i primanjima koja su još 2010. mesečno iznosi oko 4.000 konvertibilnih maraka.

- Je*em vam majku, može mi vala biti 2.000 maraka da trošim i da uživam ko lord – izjavila je ona u kameru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada