MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je hapšenje predsednika beogradske opštine Palilula Aleksandra Jovičića (34), visokog funkcionera Srpske napredne stranke, dokaz da nikog neće zaštiti "partijska knjižica" i da je predsednik Aleksandar Vučić prvi političar koji za to ima hrabrosti.

Komentari (7)

Goran

04.06.2021. 10:45

Pre 2 godine podneta je krivicna prijava za nelegalnu gradnju bas na navedenoj opstini. Gradjevinski Inspektor nije hteo da donese resenje o zabrani daljeg izvodjenja radova i rusenju nelegalnog objekta pa je i njemu podneta krivicna prijava. Nakon toga inspektor donosi resenje kojim nalaze rusenje nelegalnog objekta i navedeni dojaz se dostavlja Tuzilastvu Medjutim Tuzilastvo ptvo Osnovno, a zatim i Vise odbacuje krivicnu prijavu jer "nema dokaza" da je izvrsena nelegalna gradnha skrivajuci resenje gradjevinskog inspektora. I niko iz tuzilastva nije uhapsen a uradili su isto sto i uhapseni? Sad ce jos isti ti i da ih gone? Farsa.

Ana

04.06.2021. 22:20

Nema i ne sme da bude zasticenih Zakon je jasan za sve i za sve se mora primenjivati ,samo tako Srbija moze biti uredjena i jaka zemlja.Podrska drzavi u borbi protiv kriminala ,i mafije.