PALMA: Đilas tukao ženu zbog alimentacije, a danas govori o alimentacionom fondu

Novosti online

01. 06. 2021. u 15:51

PREDSEDNIK Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma prokomentarisao je današnju konferenciju za novinare u prostorijama Stranke slobode i pravde.

ПАЛМА: Ђилас тукао жену због алиментације, а данас говори о алиментационом фонду

Foto: Novosti

-  Ja sam viđao u životu da ljudi nemaju ni trunku stida i srama, ali je Dragan Đilas danas prevazišao sve do sada. Taj dokazani siledžija, koji je tukao bivšu suprugu Ivu Đilas i njenog oca, i to sve pred decom, i naneo im teške telesne povrede, taj nasilnik koji je pretio bivšoj ženi da će joj odrubiti glavu, a sve zbog toga što je želeo da izbegne da plati alimentaciju, danas je isturio svog najplaćenijeg radnika da drži konferenciju za novinare i da se zalažu za formiranje alimentacionog fonda. Još kažu želimo da ti nevidljivi ljudi, samohrani roditelji postanu vidljivi. Je l' to treba da se radi kao što si ti radio Đilase, tako što si sakrio u nekoj fioci Službenu belešku u kojoj te bivša žena Iva Đilas optužuje za nasilje u porodici? Jesi li sakrivanjem te Službene beleške učinio svoju bivšu suprugu, vidljivijom. Ili si tako sakrio i nju i zločin koji si učinio prema njoj, njenom ocu i deci koja su sve to gledala? - upitao je Marković i dodao:

- Kakav si ti licemer, Dragane Đilase! Sramota je da se nasilnik kao ti lažno predstavlja kao tobož borac za demokratiju, pravdu, prava žena i samohranih roditelja. Je li to tvoja demokratija da upadaš sa testerom u javni servis, da pretiš policiji, studentima. Da li je pravda to što utičeš na institucije da ne reaguju na prijavljeno nasilje koje si učinio prema bivšoj porodici, da li je tvoj način borbe za prava žena tako što ih tučeš i pretiš da ćeš im odrubiti glavu i da li je tvoje zalaganje za alimentacioni fond kako bi svoju obavezu da plaćaš alimentaciju preneo na državu jer ti mnogo teško pada da odvojiš neku crkavicu za svoju bivšu porodicu. Sram te bilo licemeru!

Palma je istakao da narod u Srbiji dobro zna ko je Dragan Đilas i da lider SSP upravo zbog toga beži od naroda i lažima truje evropske institucije i zvaničnike i preko njih pokušava da protiv volje naroda dođe na vlast.

- Zato ću Đilase svim evropskim institucijama, počev od Evropskog parlamenta poslati pravu istinu o tebi, tako što ću dokumentima pokazati ko si zapravo ti, da si sve suprotno od onoga za šta se predstavljaš licemeru. Sutra ću podneti i krivičnu prijavu da se utvrdi istina o tome kako si zataškao Službenu belešku koju je potpisala tvoja bivša žena. I za razliku od tebe koji i danas preko svoje radnice i preko svojih medija lažeš o meni, ja ću sve dokazati u institucijama naše države i dokumentima i istinom - izjavio je Marković reagujući na današnju konferenciju za novinare Đilasove stranke. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)