Eksplozija u Nikšiću: Bomba u flaši „koka kole“!

V. K.

04. 10. 2019. u 08:33

Експлозија у Никшићу: Бомба у флаши „кока коле“!

Mesto eksplozije / Foto V. K.

Eksplozija uzdrmala centar Nikšića: Bombaš aktivirao je napravu ispred kafića „Tani“ u Nikšiću, preko puta je stajalo policijsko vozilo. Sličan napad dogodio se i pre četiri godine

Eksplozivna naprava koja je sinoć pola sata pre ponoći aktivirana kod ugostiteljskog objekta „Tani“, u Nikšiću, vlasništvo Ranka Radulovića, bila je „ugurana“ u flašu „koka-kole“!

Na sreću, niko nije stradao iako je na objektu pričinjena materijalna šteta. Nezvanično saznajemo da je bombaš pre aktiviranja naprave imao kapuljaču na glavi, što su snimile i nadzorne kamere. U trenutku napada u kafiću je bio samo stražar, dok je preko puta lokala bilo parkirano policijsko vozilo!


PROČITAJTE JOŠ: PORODIČNA TRAGEDIJA: Pala terasa, povređeni otac i troje dece


Ovo nije prvi bombaški napad na ovaj lokal. Nešto slično dogodilo se pre četiri godine, ni tada niko nije bio povređen, ali su zato oštećena vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

Ranko Radulović se trenutno nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu koja je navodno planirala ubistva visokih policijskih funkcionera, što je on demantovao na sudu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije