VUJOŠEVIĆ SA KATNIĆEM? Duško Knežević sprema novu „bombu“ koju će emitovati u sredu

V.K. - S.Đ.

17. 09. 2019. u 14:28

ВУЈОШЕВИЋ СА КАТНИЋЕМ? Душко Кнежевић спрема нову „бомбу“ коју ће емитовати у среду

Milivoje Katnić

Na snimku čiji je deo objavio odbegli biznismen se čuje muški glas koji tvrdi da se sastao sa glavnim specijalnim tužiocem
ODBEGLI biznismen Duško Knežević objavio je delić novog snimka, na kojem navodno razgovara sa Vujoševićem. On podseća da se radi samo o delu razgovora koji će u celosti biti emitovan sutra u podne. Na snimku se čuje muški glas koji tvrdi da se sastao sa glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem.

Pročitajte još: DUŠKO KNEŽEVIĆ PORUČIO: Ivicu čeka „marica“

„Ako ga sud ne pusti, on će ga pustiti, samo nemoj objavljivati danas i sutra ništa. On će ga u ponedeljak pustiti, ja ti se kunem. Ja sad ulazim direktno sa njim u pregovore, ja pregovaram, bez Ivice. Ja sam danas bio lično s njim, Lidija me zvala – dođi, zove te Katnić“, čuje se na snimku.

Knežević je samo nekoliko sati ranije, pre puštanja novog tonskog „dokaza“, izjavio da se Nenad Vujošević nedavno navodno sastao sa Katnićem kako bi razgovralali o njegovom kumu, Dejanu Sekuliću, koji je uhapšen u avgustu. Knežević je najavio da će objaviti „šta je tema razgovora bila i sa Lidijom Vukčević i sa Katnićem“.

Nenad Vujošević Foto: Vijesti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije