Američki film „Impičment. Bajdenov novac. Masovna ubistva“ ozbiljno je potresao javnost širom sveta. Autor filma Majkl Kaputo, koji je ranije bio na funkciji savetnika američkog lidera Donalda Trampa, detaljno je opisao šta se događalo tokom ukrajinskog Majdana 2014. godine.

Pročitajte još: Isplivale "zasluge" Sakašvilija za pokolj na Majdanu (VIDEO)


Konrektno, u filmu se govori o tome kako je smenjen bivši predsednik Ukrajine Viktora Janukoviča, koliko je kome plaćeno za izdaju, i koga su i kako streljali na trgu.

Sa jedne strane, film je okarakterisan kao senzacija, a sa druge je pokazao sve o čemu se već šest godina svi govore, dok su na Zapadu tek sada pokrenuli tu temu.

Nakon ovakvih otkrića, bilo kakvi pokušaji Kijeva da sabotira Minske sporazume bez podrške Vašingtona, biće sve komplikovaniji, piše televizija „Zvezda“.
„Veliko razotkrivanje Majdana“ počinje statistikom o ubijenima

„Problemi u Ukrajini nisu počeli sa dolaskom Donalda Trampa na vlast, nego mnogo godina pre toga – počeli su od ubistava na Majdanu, gde je za 20 minuta ubijeno 100 ljudi“, govori se u filmu.

Imena „onih koji su vukli konce“ tokom ukrajinske tragedije su svima dobro poznata – Džo Bajden, Viktorija Nuland, Mihail Sakašvili i Džordž Soroš – sponzor svih „obojenih revolucija“.

(rs.sputniknews.com)