DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 29. SEPTEMBAR: Devica je pod velikim pritiskom; Vaga čeka epilog iz drugog plana

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

28. 09. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 29. СЕПТЕМБАР: Девица је под великим притиском; Вага чека епилог из другог плана

Foto Depositphotos

Ovan

Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste želeli.

Bik

Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite, savetuje dnevni horoskop. Zastoj koji se može isprečiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate.

Blizanci

Dan je obeležen neprijatnostima kojima će vas izložiti službena lica, bez obzira na to da li ste krivi ili ne. Budite pažljivi, sve što radite neka to bude u potpunosti pošteno. Svaki pokušaj vaše manipulacije biće sankcionisan u vidu novčane kazne.

Rak

Osećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama je period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

Lav

Moguća je ponuda za partnerstvo sa uticajnom osobom koja vam se u život vraća kao neko od koga ste nekada davno mnogo naučili. Možda vam ideja ne deluje primamljivo jer ne nudi brz uspeh. Ne oklevajte, kaže dnevni horoskop, jer ćete na takvu šansu još dugo čekati.

Devica

Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

Vaga

Kako god da se postavite, očekuje da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put, konstatuje dnevni horoskop. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

Škorpija

Prepuni ste neke energije koju ne umete da utrošite. Iz nekog razloga ne umete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu poverite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas, danas, najbolje razumeti.

Strelac

Danas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao, prognozira dnevni horoskop.

Jarac

Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Diskusija se pretvara u raspravu, nadmetanje mišljenja gubi smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete.

Vodolija

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

Ribe

Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Kako predviđa dnevni horoskop, stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)