Sve je razneto u trenutku: Ovo je snimak stravične eksplozije na pumpi kod Zvornika (VIDEO)

NovostiOnline/V. M/O. M.

23. 12. 2019. u 20:08

Све је разнето у тренутку: Ово је снимак стравичне експлозије на пумпи код Зворника (ВИДЕО)
Jedan muškarac je poginuo, a desetak osoba je povređeno u eksploziji gasa na benzinskoj pumpi "Nešković" koja se nalazi u blizini graničnog prelaza Šepak, između Srbije i Republike Srpske
Jedan muškarac je poginuo, a desetak osoba je povređeno u eksploziji gasa na benzinskoj pumpi "Nešković" koja se nalazi u blizini graničnog prelaza Šepak, između Srbije i Republike Srpske.

Dve snažne detonacije su razorile benzinsku pumpu u Zvorniku i pola brda iza nje, koja je udaljena oko 200 metara od graničnog prelaza Trbušnica prema Loznici.

Prema nekim nepotvrđenim informacijama, do eksplozije je došlo tako što je jedan automobil snažno udario u deo zdanja pumpe. Međutim, u tužilaštvu nam je rečeno da se tako nešto ne može prihvatiti zdravo za gotovo i da će pouzdanije informacije biti poznate tek posle uviđaja i odgovarajućih veštačenja.

PROČITAJTE JOŠ - Benzinska pumpa na granici sa Srbijom potpuno uništena, POGINUO barem jedan muškarac: Slike razaranja posle strahovite eksplozije kod Zvornika (FOTO/VIDEO)


Kako očevici kažu, udar je bio snažan i čuo se ne samo u Zvorniku, nego i u Loznici i okolnim mestima, odakle se video i veliki dim, a na graničnom prelazu Šepak širili su se neprijatni mirisi.

- Eksplozija je bila toliko snažna da su cigle od objekta popucale i rasule se po putu i krugu od nekih 50 metara. Oštećeno je i više automobila, koji su se u tom trenutku zatekli u blizini pumpe - pričaju svedoci.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije